Wie ben ik?

Mijn naam is Reinoud van Uffelen. Ik ben getrouwd met Ankie van Hezewijk en samen hebben we vijf zoons.

Ankie schrijft en schildert, zoals u kunt zien op haar twee (!) websites.

In 2019 had ik een pittige hersenoperatie. Daarna heb ik lang gerevalideerd. Ik heb daar veel over geschreven en u kunt er over lezen in de rubriek Revalidatie.

Na de operatie moest ik opnieuw leren lopen en fietsen. De kracht in mijn benen is nooit volledig teruggekomen en daarom fiets ik tegenwoordig elektrisch, want het maken van meerdaagse fietstochten blijft een hobby.

In 2022 zijn Ankie en ik in 5 weken naar Rome gefietst, een tocht van 2200 km.

Na mijn revalidatie ben ik ander werk gaan doen. Ook ben ik minder gaan werken. Ik werk nu vier dagen per week op het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch op de afdeling Educatie/Inburgering. Ik ben daar werkzaam als docent Nt2 (Nederlands als Tweede Taal) alsmede als decaan. Voorts ben ik actief als secretaris bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Op Linkedin kunt u mijn werkprofiel terugvinden.

Ik ben op verschillende Social Media te vinden en ik ben ook te volgen op Strava.