Revalideren is topsport

Foto in de Tolbrug met het bijschrijft “Revalideren is topsport”

Op 30 augustus ben ik ontslagen uit de Tolbrug. Deze week start ik met een poliklinisch traject aldaar dat 8 weken zal duren. Het is fijn om thuis verder te werken aan mijn revalidatie.

Deze plaat zal ik nog vaak zien. De foto hangt daar levensgroot in de gang. Ik denk dan altijd aan 23 februari 2010. De datum dat Sven Kramer fout wisselde en geen Olympisch Goud op de 10 kilometer won.

Maar wie goed kijkt ziet dat de schaatser op de foto niet het pak draagt dat Sven in Vancouver droeg. Je ziet wel dat coach Kemkers drie vingers in de lucht houdt. Of dat betekent dat de schaatser in kwestie 3 tellen boven schema koerst is onduidelijk. Hij is immers al voorbij de fanatieke coach. Het lijkt er eerder op dat Kemkers iemand anders aanmoedigt die niet te zien is maar achter de andere schaatser aanrijdt.

Ik vind het een prachtige foto en het bijschrift vind ik nog mooier.

“Revalideren is topsport”

Voor de liefhebbers de beelden van de wissel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *