Fijn nieuws uit Tilburg

Fijn nieuws uit Tilburg waar Ankie en ik gisteren waren met de rolstoeltaxi.

Eerst zijn de hechtingen verwijderd. Daarna hadden we een gesprek met de neurochirurg. De operatie duurde erg lang omdat ze millimeter voor millimeter werkt.

De tumor was inderdaad goedaardig. Dat was de verwachting, maar nu 100% vastgesteld dus een opluchting. Hij was zo groot als een golfbal, er zit nu nog 2 bij 6 millimeter. Helemaal weghalen was te gevaarlijk, het zat tegen een bloedvat aan.

Er is nu geen verhoogde kans op een hersenbloeding. Pas over een half jaar is er weer een scan, als het dan is gegroeid wordt het bestraald. Pas over een jaar is te zeggen of de hersenen zich terugvormen in de holte die er nu is ontstaan en of de evenwichtsproblemen die ik had voor de operatie blijvend zijn. Maar het is vooral goed nieuws.

Nu herstellen van die tijdelijke verlamming in mijn beide bovenbenen. Die is echt ontstaan door de langdurige buikligging tijdens de operatie.

Herstellen gaat stap voor stap, maar het gaat me lukken. Ik ben de komende weken nog in de revalidatiekliniek. Ik hou bezoek af. Ik verblijf ook op een prikkelarme unit.

Sociale interactie kost me het meeste energie en ik heb die hard nodig voor mijn dagelijkse fysiotherapie. Bloggen lukt wel en vind ik fijn om te doen.

Tijdelijk Adres:
Tolbrug
t.a.v Reinoud van Uffelen (kliniek)
Postbus 90153
5200 ME ‘s-Hertogenbosch

11 antwoorden op “Fijn nieuws uit Tilburg”

  1. Lieve Reinoud,

   Dat is echt geweldig nieuws!
   Je klinkt ook zo positief dat het wel helemaal goed moet komen met jou!
   Het heeft z’n tijd nodig maar het is fijn dat je weer op deze manier contact kunt hebben met de mensen om je heen.
   Op een voorspoedig herstel!
   groetjes,
   Carla

 1. Beste Reinoud,
  Fijn te horen dat de tumor goedaardig is. Wat een opluchting zal dat voor jullie zijn geweest. Ik bewonder jouw positivisme!
  Op naar volledig herstel. Veel sterkte!
  Gr. Kristine

 2. Wat ee geweldig goed nieuws!
  Zo fijn voor jou en je gezin. Nu revalideren en positief de toekomst in.
  Fijn dat je dit alles deelt maar inderdaad gebruik je energie voor je herstel!
  Succes Reinoud en kracht voor jou en de jouwen .

 3. Dit is het nieuws dat je wilt horen! Ik ga er helemaal van uit dat je werkt naar “je oude ik, ” de Reinoud zoals ik hem ken. Sterkte kerel en hou je taai!

 4. Super fijn goed nieuws het zal zeer zeker een opluchting zijn. Ontzettend fijn dat je kan bloggen . Heel veel succes met je revalidatie zet hem op Reinoud

 5. Lieve Reinoud,

  Dat klinkt zeker als goed nieuws en mooi om te lezen dat jullie de moed erin houden. Ik hou ook voor ogen dat we tzt weer eens een bakkie doen. Ondertussen steek ik speciaal voor jou een roze kaarsje aan in de Sint Jan. Dat deden we immers op de dag dat we elkaar ontmoeten ook.

  X en knuffel

 6. Whaaw Reinoud, wat n positieve berichten. Alle reden om de toekomst zonnig in te zien, samen met Ankie en “de mannen”

 7. Mooi Reinoud..wat een goede ontwikkelingen. Veel succes voor jullie allen met dit proces. Veel liefs Hans en Astrid.

 8. Dat gaat de goede kant uit, Reinoud! Ga zo door. En fijn dat je vertrouwen hebt en positief bent. Ik kijk uit naar je volgende blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *