Wie het kleine niet eert

Shirt van het team uit Syrië

Taalwerkpartners was sponsor van een Syrisch voetbalteam dat de afgelopen weken meedeed aan het Ramadan-toernooi in ’s-Hertogenbosch. Op uitnodiging van de plaatselijke FC was directeur Ad Tholhuijsen woensdag te gast bij de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Ondanks een overwicht in de tweede helft ging de overwinning en daarmee de kans op promotie naar de Eredivisie naar de club uit Deventer.

Ad Tholhuijsen: “Ik kom uit West-Brabant en ik was hier voor het eerst. Ik ben een voetballiefhebber en de FC speelde best goed. Ze hadden kunnen winnen, dus het was wel een domper. Wat mij verder opviel was de hartelijke ontvangst door studenten  van het Koning Willem I College. Ik zag ook dat de shirtsponsor op het wedstrijdshirt wel wat prominenter aanwezig was dan Taalwerkpartners op het shirt van het team uit Syrië, maar ja, mijn vader zei altijd Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd

Wedstrijdshirt FC Den Bosch

Ester Bal van FC Den Bosch: “Het is goed om te zien dat bedrijven hun verantwoordelijkheid pakken. Ik wil Taalwerkpartners dan ook bedanken voor zijn maatschappelijke bijdrage, met de FC Den Bosch Foundation ondersteunen we dit soort initiatieven van harte.”

Taalwerkpartners is erkend door de onafhankelijke kwaliteitsorganisatie Blik op Werk. Met juffrouw Charlotte verzorgt het bedrijf in de eerste week van de zomervakantie een ONA-zomercursus voor studenten van de Entree-opleiding van het Koning Willem I College.

De Syrische voetballers hebben zich niet geplaatst voor de finale. “Het niveau was echt hoog” aldus aanvoerder Waleed al Zouabi.

Vrijdag 31 mei zijn de finalerondes. Deze worden dit jaar gevolgd door een stedenfinale op 1 juni tegen de winnaar van het Ramadan-toernooi uit Roermond.

Meer informatie op de Facebook-pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *