Stap voor stap

Vandaag zou mijn vader 83 jaar geworden zijn. Op 15 mei 2013
verliet hij ons plotseling. Mensen vragen mij vaak of ik hem mis en ik moet dan antwoorden dat het niet zo is. Voor mijn gevoel is hij er nog gewoon.
Ik zeg hem iedere morgen even gedag als ik mijn telefoon pak. Die
telefoon hangt ‘s-nachts aan de oplader en ligt voor zijn foto. Als ik hem groet heb ik al koffie gezet en 13 traptreden gelopen. Stap voor stap.
Wat is er veel gebeurd de laatste jaren. En wat jammer dat
hij dat niet meer heeft meegemaakt. Het leven is een leerproces en we ontwikkelen ons iedere dag. Soms gaat dat met een sneltreinvaart en soms staat de trein even stil. Persoonlijke ontwikkeling gaat met horten en stoten en vallen en opstaan. Duurzame ontwikkeling gaat stap voor stap.
Mijn boekje Stap voor stap bevat verhalen over vallen en weer opstaan, maar ook over emancipatie, integratie en ontwikkeling. Het zal in de loop van het jaar (of later) verschijnen. Eerst wil ik  Namen en Rugnummers nog uitverkopen. Er zijn nog een klein aantal exemplaren beschikbaar. U kunt het hier bestellen.

Over mijn vader schreef ik de maand na zijn dood Het kantoor. U kunt het hier lezen.
Andere verhalen die hij jammer genoeg niet meer gelezen heeft zijn onder meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *